ÖNCÜŞEHİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nin 21’nci Olağan Kurultayına Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan tepki geldi. Aslı Baykal, eski CHP Genel Başkanı olan babasının adının kurultayda anılmaması ile ilgili zehir zemberek sözler kullandı.
Aslı Baykal’ın paylaşımında yer alan ifadeler ise şöyle;
“Darbe ile kapatılmış CHP'nin 2. kez açılmasını sağlayan ve miras bıraktığı siyaset şeklini artık bitirmek üzere oldukları CHP genel başkanı Deniz Baykal'ın ismini kurultayda anamayanlar kadar buna sessiz kalan delegeler ve tüm partililer de siyaseten bitmiştir.
Yönetime karşı sesini çıkaramayan, aday yapılma umudu ile bekleşen bir topluluk kalmıştır geriye yalnızca.
Siyaseti topluma hizmet, veya ideoloji değil çıkar için yaptıklarının ve partilerinde doğru-yanlış hakkında ses çıkarabilecek herhangi bir düzeyde herhangi bir eleman kalmadığının göstergesidir.
Cunta yönetimini bile aşmışlar çıt çıkaramaz hale düşmüşler.
Yöneticiler tarihin akışını değiştiriyor, ses yok partililerden, alkış var, daha ne diyelim?”
Gündem
Yayınlanma: 07 Nisan 2025 - 10:56
CHP'de Aslı Baykal krizi: Cunta yönetimini bile aşmışlar
CHP’nin 21’nci Olağan Kurultayında merhum eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın isminin anılmamasına tepki gösteren kızı Aslı Baykal, “Cunta yönetimini bile aşmışlar çıt çıkaramaz hale düşmüşler. Yöneticiler tarihin akışını değiştiriyor, ses yok partililerden, alkış var, daha ne diyelim?” ifadelerini kullandı.
Gündem
07 Nisan 2025 - 10:56
İlginizi Çekebilir