Anasayfa
  • ÖNCÜŞEHİR TV
  • Gündem
  • Asayiş
  • Siyaset
  • Turizm
  • Spor
  • Çiğli Kovid Bornova Konak Buca Ekonomi Sağlık Çevre ve Doğa Haberleri Kooperatif Haberleri Sağlık ve Güzellik Haberleri Haberler Ege Haberleri İzmir Haberleri Yaşam Kültür Magazin Yerel Haberler Eğitim Teknoloji Dünya Bilim Sanat Çocuk Özel Haberler Aydın Belediyeler Sendikalar
  • Ara
SON DAKİKA:
14:23
Erdoğan'dan Özgür Özel'e 500 bin TL'lik tazminat davası
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Konak
  3. Konak Belediyesi Sosyal Destek Merkezi hizmete başladı
Konak
Yayınlanma: 08 Ekim 2021 - 09:15

Konak Belediyesi Sosyal Destek Merkezi hizmete başladı

Konak Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışının en güzel yansımalarından biri olan Sosyal Destek Merkezi kapılarını açtı. Başkan Batur, Konak Belediyesi ve Türk Kızılayı Konak Şubesi ortaklığında hayata geçirilen Sosyal Destek Merkezi’nin yerel yönetimin, kurumlar arası işbirliği ve sivil toplumla beraber hayata geçirdiği bir proje olduğunun altını çizerek “Birlikte Konak” vurgusu yaptı.

Konak
08 Ekim 2021 - 09:15
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Konak Belediyesi Sosyal Destek Merkezi hizmete başladı

Konak Belediyesi ve Türk Kızılayı Konak Şubesi ortaklığında hayata geçirilen Sosyal Destek Merkezi, ihtiyaçlı vatandaşlar için tam kapasite hizmete başladı. Gıda Market ve Giysi Market’ten oluşan merkez,  Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İzmir İl Yöneticileri, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İyi Parti Konak İlçe Başkanı Coşkun Tatar, Ak Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlar yer aldığı törenle kapılarını açtı.

Batur: “Birlikte Konak” anlayışıyla çalıştık

Konak Belediyesi olarak sosyal projeleri ve dezavantajlı gruplarla yapılan çalışmaları her zaman ön planda tuttuklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yapılan çalışmalarda “Birlikte Konak” anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. İhtiyaçlı vatandaşların, ücretsiz yararlanacağını sosyal Destek Merkezi’nin Birlikte Konak anlayışıyla hayata geçtiğini vurgulayan Başkan Batur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sosyal Destek Merkezimiz, Birlikte Konak anlayışıyla harekete geçtiğimiz çalışmalarımızdan bir tanesi. Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları hep birlikte hareket ederek hizmet ürettik. Mühim olan vatandaşımıza iyi hizmeti alması. Bu çalışma ‘Birlikte Konak’ anlayışıyla, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın doğru hizmeti yönlendirmek ve yönetmek konusunda yapılan bir çalışma oldu. Hem çalışmanın başlamasındaki, hem de bundan sonra verecekleri destek için Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de her zamanki gibi tam destek sağlayan meclis üyesi kardeşlerime. Bugün burada çok güzel bir tablo var. Tüm siyasi partilerin ilçe başkanları, Kızılay’ımızın değerli yöneticileri burada. Büyük bir dayanışma ve birliktelikle açtığımız Sosyal Destek Merkezimizin başarılı olacağından ve ihtiyacı olan vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet edeceğinden hiç şüphemiz yok.”

Konak dayanışma örneği oldu

Konak’ta pandemi sürecinde daha da belirgin bir şekilde olmak üzere dayanışmayı üst seviyede yaşattıklarını ifade eden Başkan Batur, merkezde emeği geçen hayırseverlere teşekkür etmeyi de unutmadı. Merkezin sadece bulunduğu bölgeye değil ihtiyaç olan tüm mahallelere hizmet edeceğini belirten Batur, “Pandemi sürecinde vatandaşımız, esnafımız zor durumda kaldı. İşini kaybeden vatandaşımız çok fazla. Bu aşamada yerel yönetim olarak bizler elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Kızılay ve belediyemizin yanı sıra bir de destek veren hayırseverlerimiz var. Konak’ta çok duyarlı hayırseverler var. Özellikle pandemi sürecinde veresiye defterlerinin kapatılması gibi kampanyalarımızda hayırseverlerin çok katkısını gördük. Burada para yok, kartlara yüklenen puanlar var. İhtiyaçlı vatandaşlarımız her ay buradan ister giysi alacak, ister yiyecek alacak. Evinin ihtiyacı neyse onu alacak. Sosyal Destek Merkezimiz ihtiyacı olan tüm mahallelere hizmet edecek”  diye konuştu.

Şanlı: Paranın değil iyiliğin geçtiği bir yer

Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı da Sosyal Destek Merkezi’nin iyiliği çoğaltan bir yer olduğunu dile getirdiği konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Başkanımızla ilk konuştuğumuzda Konak’a güzel bir sosyal market kazandıralım dedik. Paranın değil iyiliğin geçtiği ender yerlerden biri burası. Belediyemizin, bizim ve bağışçılarımızın katkılarıyla hazırlanan bu merkezde, ihtiyaçlı aileler gelerek alışverişlerini yapacak. Özellikle Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur’a, oybirliğiyle karar alan meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum. Kötülükleri belki bitiremeyiz ama iyilikleri çoğaltabiliriz.”

Hizmet geliştirilerek devam edecek

Eşrefpaşa semtinde Cici Park’ın bitişiğinde yer alan Konak Belediyesi Sosyal Destek Merkezi, sadece içinde bulunduğu Selçuk Mahallesi’ne değil, başta yakın bölgeler olmak üzere ihtiyaç duyan tüm Konaklılara hizmet verecek. Vatandaşların ücretsiz yararlanacağı merkezde, ihtiyaçlı vatandaşlar için hazırlanan kartlara her ay belli miktarda puan yüklenecek. Vatandaşlar kartlarındaki puanları market ya da giysi alışverişinde kullanabilecek. İlerleyen süreçte geliştirilmesi planlanan merkeze giysi ve gıda marketlerinin yanı sıra bir de mobilya bölümü eklenecek.

# konak belediyesi sosyal destek merkezi hizmete başladı# abdül batur
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Konak’ın el emeği pazarı hayatlara dokunuyor
Konak’ın el emeği pazarı hayatlara dokunuyor
Konak’ta Çocuk Yaz Programı hız kesmiyor
Konak’ta Çocuk Yaz Programı hız kesmiyor
İş’te Konak 1 yılda 778 kişiyi iş sahibi yaptı
İş’te Konak 1 yılda 778 kişiyi iş sahibi yaptı
Başkan Mutlu birlik sofrasında canlarla bir araya geldi
Başkan Mutlu birlik sofrasında canlarla bir araya geldi
Son Haberler
Skandal paylaşımlarla gündeme gelmişti... Görevinden istifa etti!
Skandal paylaşımlarla gündeme gelmişti... Görevinden istifa etti!
CHP’nin 81 il başkanından ortak açıklama: Bizi kimse teslim alamadı, alamayacak!
CHP’nin 81 il başkanından ortak açıklama: Bizi kimse teslim alamadı,...
İlginç kaza... Motosikletiyle denize uçtu!
İlginç kaza... Motosikletiyle denize uçtu!
Koltuk Özdemir'e emanet... Yücel ve Bakan'dan kritik toplantı!
Koltuk Özdemir'e emanet... Yücel ve Bakan'dan kritik toplantı!
Erdoğan'dan Özgür Özel'e 500 bin TL'lik tazminat davası
Erdoğan'dan Özgür Özel'e 500 bin TL'lik tazminat davası
Bornova’nın 2022 yılı bütçesi belli oldu!
Bornova’nın 2022 yılı bütçesi belli oldu!

Ana Sayfa
ÖNCÜŞEHİR TV
Gündem
Asayiş
Siyaset
Turizm
Spor
Çiğli
Kovid
Bornova
Konak
Buca
Ekonomi
Sağlık
Çevre ve Doğa Haberleri
Kooperatif Haberleri
Sağlık ve Güzellik Haberleri
Haberler
Ege Haberleri
İzmir Haberleri
Yaşam
Kültür
Magazin
Yerel Haberler
Eğitim
Teknoloji
Dünya
Bilim
Sanat
Çocuk
Özel Haberler
Aydın
Belediyeler
Sendikalar
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
  • Belediyeler
  • Bornova
  • Buca
  • Ege Haber
  • İzmir Haberleri
  • Konak
  • Özel Haberler
  • Sendikalar
  • Yerel Haberler
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Hakkımızda
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
vds
Toplu SMS
Kopazar
mag-trade.com
evden eve nakliyat
VDS
vds satın al
nakliyeci
Villa kapısı
Villa kapısı
Çelik kapı
buy ipv4
Sakarya Evden Eve Nakliyat
TS3 Satın Al
sunucu kiralama
Katarakt Ameliyatı
dedicated server
indirim kodu
Ankara mezar bakım
vds kiralama
Onur Özden
Vds Satın al
avevrak.com

Yazılım: Tumeva Bilişim

oncusehir.com Anadolu Ajansı abonesidir