Çiğdem CANPOLAT GÜÇTEKİN / ÖNCÜŞEHİR - Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı’da Olağan 7’inci İlçe Kongresi tamamlandı.Mevcut İlçe Başkanı Münir Demir ve Cevat Eren Arslan’ın yarıştığı kongrenin kazanan ismi belli oldu.Demir 224 oy alırken Arslan 152 oyda kaldı.Böylelikle kongrenin kazanan ismi Münir Demir oldu.DEMİR: HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUMİlçe Başkanlığı koltuğunun tüm örgüte ait olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Münir Demir, "Hepiniz ile gurur duyuyorum. Bugün burada kaybeden kazanan yok. Benim öz kardeşim nasılsa Cevat’ta öyledir. Ona oy veren herkesin başımın üstünde yeri var. Onun oyu benim oyum yok. İkimizin oyu da CHP’nin oyu. 46 yıldır bu partiye emek veriyorum ve tüm emeklerimi sizlere helal ediyorum. 64 yıl daha yaşaşam Atatürk’ün partisi CHP’nin iktidarını görmek. Ben ilçe başkanı değil ağabeyiniz, kardeşiniz, amcanızım. Her zaman sizi ilçeye bekliyorum. Oradaki koltuk tüm örgütümüzündür" dedi.
Demir'in yönetim kurulu listesi ise şöyle;
ARSLAN: BUNDAN SONRA ONLARIN EMRİNDEYİZSeçim sonuçlarının açıklanması sonrası konuşan Cevat Eren Arslan, “Sadece şahsıma verilen 152 oy için bugün bu sandığa atılan bütün oylar için teşekkür ediyorum. Bizim ayrımız gayrımız ok. Tıpkı söylediğimiz gibi oldu ele ele girdik, el ele çıkıyoruz. Münir Demir’i ve yönetim kurulunu tebrik ediyoruz. Bundan sonra onların emrindeyiz. Biz bu partinin evladıyız” diye konuştu.
Çiğdem Canpolat
Demir'in yönetim kurulu listesi ise şöyle;
ARSLAN: BUNDAN SONRA ONLARIN EMRİNDEYİZSeçim sonuçlarının açıklanması sonrası konuşan Cevat Eren Arslan, “Sadece şahsıma verilen 152 oy için bugün bu sandığa atılan bütün oylar için teşekkür ediyorum. Bizim ayrımız gayrımız ok. Tıpkı söylediğimiz gibi oldu ele ele girdik, el ele çıkıyoruz. Münir Demir’i ve yönetim kurulunu tebrik ediyoruz. Bundan sonra onların emrindeyiz. Biz bu partinin evladıyız” diye konuştu.Çiğdem Canpolat






