ÖNCÜŞEHİR - Milyonlarca memurun beklediği haber geldi. Memur maaşlarına yüzde 19 ve emekli memurlarının maaşlarına yüzde 24 zam verildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever, yapılan zamlar hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
Timisi Ersever'in açıklamaları şu şekilde:
"AK Parti hükümeti memura ve memur emeklisine yüzde 19, BAĞKUR ve SSK emeklisine yüzde 24 zam yaptı.Bu zam çalışanları, emeklileri yokluk ve sefalete mahkum etmektir. Çalışan ve emekliye bu zammı reva görenler bir eli yağda, bir eli balda olanlar. Tıpkı saray gibi güllük gülistanlık içinde sanıyorlar. Oysa memleket yangın yeri. Millet perişan. Bu zammı yapanların ekmek, peynir kaç lira haberleri var mı? Elektriğe gelince yüzde 38 zam yapıyorsunuz; maaşa gelince yüzde 19. Vicdanınız kurusun diyeceğim ama sizde vicdan da yok."






